2018. június 19., kedd

RAKOTT CSIRKE (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)


Hozzávalók:
1 kg csirkemell
1 kg burgonya

1 nagyobb pritaminpaprika
4 db tojás
+ 3 dl rizstejszín
+ 2 db tojás
+ 15 dkg reszelt növényi sajt
+ olaj

Elkészítés:
A burgonyát megpucoljuk, megmossuk, felkarikázzuk, majd félig megfőzzük. Majd egy sütőformát kiolajozunk, majd a burgonyát az aljára tesszük, majd rátesszük a paprikát szeletekbe illetve az előzőleg megfőzőtt tojást felkarikázva. A csirkét felszeleteljük, megmossuk,  besózzuk, majd rátesszük a a tojásra. Végül kikeverjük a rizstejszínt a tojásokkal és a növényi sajttal, majd rátesszük a csirke rétegre. Letakarjuk és kb 30 -35 percet puhítjuk, majd leszedjük a fóliát és 15-25 percig sütjük még.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése