5 dkg tápióka keményítő
8 gr útifűmaghéj
2 db tojás
3 dkg kókuszolaj
3-4 ek édesítő
1 cs sütőpor
2 dl víz
6-7 db alma
fahéj
szerecsendió
+ 1 db tojás kókuszolajjal elkeverve
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban összekeverjük, majd a
nedves alapanyagokat hozzáadjuk és összedolgozzuk.
Az almákat megmossuk, majd lereszeljük, édesítjük, ízesítjük
fahéjjal és szerecsendióval.
A tészta egyik felét egy sütőpapírral bélelt tepsibe
tesszük, majd rátesszük az almát, és a tészta másik felét.
Lekenjük kókuszolajjal kikevert tojással, majd 180 fokon
kb25-30 perc alatt megsütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése