Hozzávalók:
1 cs Éden Prémium Zöldborsó tészta
2 db tv paprika
1 db kaliforniai paprika
6 fej gomba
1 doboz konzerv kukorica
2 dl rizstejszín
2 ek olaj
só
10 dkg reszelt növényi sajt
+ 10 dkg reszelt növényi sajt
Elkészítés:
A gombákat megpucoljuk és a paprikákkal együtt megmossuk, majd feldaraboljuk.
Az olajon megpirítjuk, sózzuk, hozzáadjuk a kukoricát, majd felöntjük a rizstejszínnel, hagyjuk, hogy puhára föjjön, majd a reszelt sajtot beletettük. Kb. 4-5 percig kevergetve hagyjuk, hogy a sajt megolvadjon benne.
A tésztát kifőzzük, majd a zöldséges - tejszínes - sajtos szósszal összekeverjük.
Jénai tálba tesszük, tetejét sajttal szórjuk, majd 180 fokon kb 30 perc alatt megsütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése