Hozzávalók:
1 cs Éden Prémium Vörös lencse tészta
1 fél fej kelkáposzta
2 ek Bake Free falafel (köleses) lisztkeverék
2 dl víz
só
20 dkg reszelt növényi sajt (Violife)
2 dl rizstejszín
+ olaj a kenéshez
Elkészítés:
A tésztát kifőzzük.
A kelkáposztát megmossuk, levelekre szedjük, majd megfőzzük.
A falafel keveréket kikeverjük a sóval és vízzel.
Majd egy jénai tálat nagyon vékonyan kikenünk olajjal.
Alulra tesszük a káposztát, rátesszük a kifőtt tésztát, majd a falafel keveréket, a rizstejszínnel leöntjük, majd megszórjuk a reszelt növényi sajttal.
180 fokon kb 25-30 perc alatt megsütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése