Hozzávalók:
15 dkg Abonett - gluténmentes kakaós és fahéjas vegyesen
Krém:
20 dkg gluténmentes csokoládés pudingpor
ízlés szerint édesítő
5 dkg holland kakaópor
8 dl növényi tej
2 dl növényi tejszín
5 dkg margarin
+ 15 dkg gluténmentes - cukormentes - vegán csokoládé - olvasztva
Elkészítés:
A krémhez a pudingport, édesítőt, növényi tejet egy lábasban kikeverjük.
Sűrűre főzzük, majd belekeverjük a margarint és a növényi tejszínt.
Egy tepsit ( nekem 21x21 - es méretű volt ) kibélelük folpackkal, majd erre sütőpapírt teszünk.
Elkezdjük az abonettet lerakni a forma aljára ( én felvátva tettem a sorokat, az egyik kakaós volt, majd a következő fahéjas ).
Majd erre krém, ismét egy sor abonett, majd krém... egészen addig amíg el nem fogy ( nekem hat sor abonett lett - ezzel is zárjuk.
Majd a tetejét olvasztott csokival borítjuk.
Egy éjjelt hagyjuk, hogy jól összeálljon.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése