2013. június 20., csütörtök

KÖLES PISKÓTA NEKTARINOS TÚRÓKRÉMMEL (gluténmentes)


Hozzávalók:
Piskóta:
60 gr kölesliszt
40 gr nyírédes
3 db tojás
1 cs sütőpor

Krém:
25 dkg túró
25 dkg mascarpone
ízlés szerint nyírédes
2 db nektarin
1 cs zselatinfix

Cukrozatlan kakaópor

Elkészítés:
A piskóta hozzá valóit alaposan kikeverjük, majd előmelegített sütőben kb. 20-30 perc alatt megsütjük. (tűpróba).
A krém össze tevőit egy turmixba tesszük, (a nektarint megmossuk és felszeleteljük, úgy).
Majd hozzá keverjük a zselatinfixet.
A piskótát ketté vágjuk ha meghűlt és megkenjük a krémmel, illetve a külsejét is.
Betesszük a hűtőbe , hogy jól össze álljon.
Majd ha jól lehűlt és össze állt a krém , akkor megszórjuk kakaóporral.
Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése