2016. június 24., péntek

LENMAGOS BAGETT (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES,SZÉNHIDRÁTMENTES)


Hozzávalók (3 db hoz)
15 dkg Nocarb rost sütőmix
2 ek olaj
2 dl víz
4 db tojás
fél tk só
5 gr sütőpor
+ lenmag a szóráshoz

Elkészítés:
A száraz anyagokat egy tálban összekeverjük.
A tojást, vizet és olajat kikeverjük, majd a száraz anyagokhoz keverjük, jól eldolgozzuk, összegyúrjuk, majd 3 egyenlő részre osztjuk.
Megszórjuk lenmaggal (picit bele is nyomkodhatjuk), majd 10 percet pihentetjük.
Majd 210 fokos sütőben kb 20 percet sütjük, majd 180 fokon kb 15-20 percet.
Hagyjuk teljesen kihűlni!!!!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése