2024. december 4., szerda

Kókuszos alagút ( glutén, tej, tojás, cukor, szójamentes, vegán)


Hozzávalók:

25 dkg MedHusa Great gluténmentes prémium zabpehely

ízlés szerint porédesítő

10 dkg kókuszreszelék

5 dkg holland kakaópor

15 dkg margarin

10 dkg gluténmentes - cukormentes - vegán csokoládé - olvasztva

2-3 kk mézeskalács fűszerkeverék

1 dl növényi tej

Töltelék:

5 dkg gluténmentes vaníliás pudingpor

15 dkg kókuszreszelék

10 dkg MedHusa Great gluténmentes prémium zabpehely

ízlés szerint édesítő

5 dl növényi tej

2 dl növényi tejszín

+ 10 dkg gluténmentes - cukormentes - vegán csokoládé - olvasztva

Elkészítés:

Az alaphoz a száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, hozzáadjuk a margarint, eldolgozzuk vele, majd pedig a növényi tejet, jól összedolgozzuk.

Egy kenyérformát kibélelünk folpackkal, a masszát beleegyengetjük úgy, hogy a széleire is jusson.

A töltelékhez az alapanyagokat egy lábasban jól elkeverjük, majd sűrűre főzzük.

Beleöntjük a formába, majd pedig olvasztott csokival borítjuk.

Hagyjuk egy éjjelt, hogy jól összeálljon, majd másnap kiszedjük a formából és tálaljuk. 






 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése