Hozzávalók:
Piskóta:
25 dkg MedHusa Great gluténmentes kenyérliszt
15 dkg MedHusa Great gluténmentes prémium zabpehely
2 dkg útifűmaghéj
5 dkg holland kakaópor
1 cs sütőpor
5 dkg édesítő (1:4)
5 dl víz
Krém:
15 dkg gluténmentes vaníliás pudingpor
ízlés szerint édesítő
4 dl növényi tej
3 dl növényi tejszín
10 dkg kókuszreszelék
10 dkg MedHusa Great gluténmentes prémium zabpehely
+ gluténmentes - cukormentes - vegán csokoládé - olvasztva
+ kókuszreszelék
Elkészítés:
A piskótához a száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, hozzáadjuk a viet, jól kikeverjük.
Egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és kb. 40 perc alatt megsütjük 180 fokos sütőben.
A krémhez az alapanyagokat egy lábasban kikeverjük, majd sűrűre főzzük.
Ha megsült és kihűlt a piskóta, kettévágjuk, megtöltjük a krémmel.
Majd óvatosan kockákra vágjuk, megforgatjuk olvasztott csokiban, utána kókuszreszelékben.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése