Hozzávalók ( 3 db - hoz )
2 db alma ( közepes )
6 db rizslap
10 dkg csicseriborsó liszt
2 dl víz
ízlés szerint fahéj
ízlés szerint édesítő ( 1:4 )
+ olaj
Elkészítés:
Az almákat megmossuk, kettévágjuk, kiszedjük a magházat, majd cikkekre vágjuk.
Egy tálba tesszük őket, ízlés szerint fahéj és édesítő keverékében megforgatjuk.
A csicseriborsó lisztet kikeverjük a vízzel és némi édesítővel.
Két darab rizslapot megmártunk benne, majd szilikon lapra tesszük.
Közepébe rakosgatunk almát , majd ráhatjuk az egyik szélét, majd a másikat, aztán az alsó szélét, majd a felsőt ( képek közt a segítség - nézd meg! ).
Majd sütőpapíros tepsire tesszük.
Majd jön a következő két lap..... amíg el nem fogy.
Tetejüket lefújjuk olajspray-vel, megszórjuk pici édesítővel, majd 180 fokos sütőben kb. 25 perc alatt megsütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése