Hozzávalók:
1. réteg
10 dkg gluténmentes zabpehely
5 dkg kókuszreszelék
4 dkg Nutriqa vegan protein - banana - mesquite
ízlés szerint édesítő
2 dl növényi joghurt
1,5 dl növényi ital
2. réteg
1 dl növényi joghurt
2 g Nutriqa organic acai powder
3. réteg
20 dkg eper - nekem fagyasztott volt
1 kk citromlé
ízlés szerint édesítő
1-2 ek chia mag
+ olvasztott mentes csokoládé a tetejére
Elkészítés:
Az 1 réteg alapanyagait egy tálba mérjük, majd alaposan kikeverjük.
A 2. réteggel is így teszünk.
Az epret lábasba tesszük, hozzádajuk a citromlevet, édesítőt és összeforraljuk, majd belekeverjük a chiamagot.
Egy üvegbe elkezdjük rétegezni ( én alulra zabosat tettej, erre rá az acai-s, majd a gyümölcsös, és ezt ismételtem ) , majd a tetejére a csoki fog kerülni.
Ebből egy nagy adag lett, tehát nyugodtan lehet 2-3 üveg edénykébe is elkészíteni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése