Hozzávalók:
10 db rizslap
25 dkg eper ( nekem fagyasztott volt )
1 kk citromlé
5 dkg Grapoila diókrém
1 cs vaníliás pudingpor
10 dkg csicseriborsó liszt
2 dl víz
ízlés szerint édesítő
+ olaj a kenéshez
+ fahéj és édesítő keveréke a forgatáshoz
Elkészítés:
Az epret egy lábasba tesszük, édesítjük, hozzáadjuk a citromlevet, majd összefőzzük.
Belekeverjük a vaníliás pudingport, majd ha kihűlt, akkor a diókrémet.
A csicseriborsó lisztet a vízzel kikeverjük.
Két darab rizslapot belemártunk a csicseriborsós keverékbe.
Letesszük egy szilikon lapra az egyiket, majd a másikat rátesszük a közepénél mellé.
Beleteszünk az epres keverékből, majd két hosszabbik oldalát ráhajtjuk, majd pedig az egyik rövidebb oldalát ráhatjuk, majd erre a másikat ( kocka formát kapjunk ).
Beleforgatjuk fahéjas édesítőbe.
Majd még négy ilyet készítünk.
Sütőpapíros tepsire tesszük őket, olajjal lefújjuk.
180 fokos sütőben kb. 20-25 perc alatt megsütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése