Hozzávalók:
8 db rizslap
1-2 db alma
12,5 dkg Csicseriborsó liszt
édesítő
fahéj
1,5 dl víz
+ olaj
Elkészítés:
Az almákat megmossuk, karikákra vágjuk, a magházáz kivágjuk.
A fahéjat az édesítővel kikeverjük, az almákat beleforgatjuk.
A csicseriborsó lisztet a vízzel kikeverjük.
Két darab rizslapot belemártunk, egymáasra tesszük, majd ollóval felcsíkozzuk.
Fogunk egy alma szeletet, majd áttekerjük a rizslap csíkokkal ( a külső részétől haladunk, a belsó lyukon át át - körbe ).
Ha az összessel megvagyunk, sütőpapíros tepsire tesszük, megszórhatjuk egy kis édesítővel a tetejét, olajjal lefőjjuk, majd 180 fokos sütőben kb. 15-20 perc alatt megsütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése