2016. július 16., szombat
SÁRGABARACKOS KEVERT SÜTI (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)
Hozzávalók:
4 db tojás
12 dg Mester süteményliszt
ízlés szerint eritrit (én 6 evőkanállal raktam bele)
1,5 dl víz
10 gr útifűmaghéj
+ 3 dkg mester diabetikus étbevonó felolvasztva
+ 2-3 sárgabarack apróra vágva
Elkészítés:
A tojásokat kettéválasztjuk, majd a fehérjéből kemény habot verünk.
A csokin kívül mindent lassan hozzákeverünk, majd egy szilikon formába öntjük a felét, a másikba pedig belekeverjük a felolvasztott csokit.
A 'sima" részbe beletesszük a barack darabokat, majd rátesszük a csokis részt össze - vissza (így lesz tarka!!).
Majd 180 fokra előmelegített sütőben kb 25-30 perc alatt megsütjük.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése