2021. február 25., csütörtök

Csokis és vaníliás fánkok (glutén,tej,tojás,cukor,szója,élesztőmentes)


Hozzávalók:

30 dkg Bake Free lángos - fánk lisztkeverék

4 dkg édesítő (1:4)

3,1 dl rizstej

Tetejére:

olvasztott mentes csokoládé

Töltelék:

1 cs vanília puding

3 dl rizstej

ízlés szerint édesítő

+ olaj a sütéshez

Elkészítés:

A fánkhoz a lisztet édesítőt és a rizstejet alaposan összedolgozzuk.

Majd két részre vesszük.

Az egyik részét kinyújtjuk és amerikai fánkokat szaggatunk belőle.

A másik részét is kinyújtjuk, nagyobb pogácsa szaggatóval kiszaggatjuk.

Forró olajban kisütjük őket.

Az amerikai fánkot csokival borítjuk.

A pudingot megfőzzük és habnyomó segítségével megtöltjük a másik fánkokat.











 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése