Hozzávalók:
50 dkg főtt áttört burgonya
15 dkg GK Food Burgonyakrokett lisztkeverék
7 g útifűmaghéj
7 dkg növényi joghurt
+ olaj a sütéshez
Elkészítés:
Egy tálba tesszük az összes alapanyagot és jól összedolgozzuk.
Majd szilikon lapon kisodorjuk kb 2 ujjnyi vastagra és felvagdossuk.
Forró olajban kisütjük.
Ez a finomság tojással is elkészíthető, a lisztkeverék tasakján is ez található.
Hozzávalók:
50 dkg főtt áttört burgonya
15 dkg GK Food Burgonyakrokett lisztkeverék
2 db tojás
+ olaj a sütéshez
Elkészítés:
Egy tálba tesszük az összes alapanyagot és jól összedolgozzuk.
Majd szilikon lapon kisodorjuk kb 2 ujjnyi vastagra és felvagdossuk.
Forró olajban kisütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése