Hozzávalók:
25 dkg Bake Free lángos - fánk lisztkeverék
1 ek édesítő (1:4)
15 dkg Bake Free szénhidrátcsökkentett kenyérliszt
2 ek holland kakaópor
4,75 dl víz
Töltelék:
8 dkg holland kakaópor
ízlés szerint édesítő
+ annyi növényi tejszín , hogy kenhető állagú legyen
Tetejére:
Olaj a kenéshez
+ porédesítő - holland kakaópor - növényi tejszín
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet, és alaposan összedolgozzuk.
Majd kinyújtjuk, megkenjük a kakaós töltelékkel, feltekerjük. Felvagdossuk , majd sütőpapíros tepsire tesszük.
Olajjal vékonyan lekenjük, majd 180 fokon kb. 35-40 perc alatt megsütjük.
Ha megsült, akkor még forrón lekenjük az édesítős-kakaós-tejszínes keverékkel.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése