Hozzávalók:
30 dkg Mester család Házi kenyérliszt
20 dkg Mester család kelt tészta liszt
1 cs porélesztő
3 ek édesítő (1:4)
10 dkg margarin
1 dl növényi tejszín
2,5 dl víz
Töltelék:
5 dl növényi tej
10 dkg Mester család vaníliás pudingpor
Ízlés szerint édesítő
20 dkg cukormentes baracklekvár
10 dkg mentes csokoládé darabolva
+ olaj a kenéshez
Elkészítés:
A tésztához a száraz alapanyagokat elkeverjük, majd hozzáadjuk a margarint és a növényi tejszínt, eldolgozzuk benne. Majd hozzáadjuk a növényi tejet és alaposan kidolgozzuk. Meleg helyen egy órát pihentetjük.
Majd szilikon lapon kinyújtjuk.
A felét megtöltjük az előzőleg megfőzött pudinggal, a másik felét a lekvárral, majd megszórjuk a csokidarabokkal.
Feltekerjük és felvagdossuk, sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, tetejét vékonyan olajozzuk, majd 180 fokon kb. 35-40 perc alatt megsütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése