Hozzávalók:
30 dkg Bake Free süteményliszt
3 dkg Holland kakaópor
4 dkg édesítő (1:4)
4,5 dl növényi tej
Krém:
5 dl növényi tejszín - natúr - felverhető
ízlés szerint édesítő
20 dkg olvasztott mentes csokoládé
5 dkg holland kakaópor
Tetejére:
10 dkg olvasztott mentes csokoládé
Elkészítés:
A piskóta alapanyagait egy tálban alaposan kikeverjük, majd egy 18x18-as sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és 180 fokon kb. 40 perc alatt megsütjük.
Hagyjuk kihűlni.
A tejszínt az édesítővel kemény habbá verjük, majd beletesszük az olvasztott csokit és kakaóport, majd kikeverjük.
A piskótát kettévágjuk, majd megtöltjük a krémmel, a tetejét olvasztott csokival borítjuk.
Hagyjuk 2-3 órát állni, majd fogyasztható.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése