Hozzávalók:
25 dkg köles tészta
25 dkg ChefGomba - laska
25 dkg ChefGomba - Portobello
1 konzerv zöldborsó
ízlés szerint :
só
pirospaprika
zöldfűszerek
bors
2 dl növényi tejszín
15 dkg növényi sajt - reszelve
3 ek olaj
Elkészítés:
A gombákat megmossuk, megpucoljuk, majd apróra vágjuk.
Egy lábasba tesszük az olajat, majd a gombákat, megpirítjuk, majd hozzáadjuk a zöldborsót, elkeverjük.
Fűszerezzük, hozzáadjuk a növényi tejszínt, alaposan elkeverjük, majd puhára főzzük.
A tésztát kifőzzük, majd összekeverjük a tejszínes gombás raguval.
Egy jénaiba tesszük, tetejére tesszük a reszelt sajtot, majd 180 fokon kb. 20 percig sütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése