Hozzávalók:
Barna piskóta:
15 dkg barna rizsliszt
5 dkg köles liszt
5 dkg tápióka keményítő
2 dkg útifűmaghéj
1 tábla Bió cukormentes csokoládé - olvasztva
5 dkg margarin - olvasztva
3 dkg nyers bio kakaópor
5 dkg kókuszreszelék
3 dl Bio kókusz habtejszín
8 g sütőpor
5 dkg édesítő (1:4)
Fehér piskóta:
15 dkg barna rizsliszt
5 dkg köles liszt
5 dkg tápióka keményítő
2 dkg útifűmaghéj
1 tábla Bió cukormentes fehércsokoládé - olvasztva
5 dkg margarin - olvasztva
5 dkg kókuszreszelék
2,7 dl Bio kókusz habtejszín
8 g sütőpor
5 dkg édesítő (1:4)
Tetejére:
1 tábla Bió cukormentes csokoládé - olvasztva
Elkészítés:
Mind a két piskótát ugyanúgy készítjük el.
A száraz alapanyagokat egy tálba tesszük és összekeverjük.
A nedves alapanyagokat egy másik tálban kikeverjük, majd hozzáadjuk a száraz alapanyagokhoz és jó alaposan kikeverjük.
Egy sütőpapírral bélelt tepsibe először a barna masszát tesszük, majd erre a fehér masszát és elegyengetjük rajta.
180 fokos sütőben légkeverésen kb. 35-45 perc alatt megsütjük.
Majd a tetejére az olvasztott csokival borítjuk be.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése