Hozzávalók ( 2 adag )
20 dkg rizs
8 dl cukormentes vaníliás növényi tej
2 dl növényi cukormentes tejszín
1 kk reszelt citromhéj
1-2 ek vanília aroma
ízlés szerint édesítő
1 dkg Viva natura Hibiszkus virágpor
1 dkg Csipkebogyó húspor
Elkészítés:
Egy lábasba tesszük a rizst, hozzáadjuk az édesítőt, vaniliás növényi tejet, tejszínt, reszelt citromhéjat, vanília aromát és ízlés szerint édesítőt. Alaposan elkeverjük, majd puhára főzzük a rizs ( nem baj, ha szaftosabb marad ).
Majd ha meghűlt, akkor átkeverjük és három részre osztjuk.
Az egyik marad natúr, a másodikba belekeverjük a hibiszkusz virágport, a harmadikba pedig a csipkebogyó húsport.
Majd kelyhekbe rétegezzük, és tálalható
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése