Hozzávalók:
10 dkg Nutriversum Biscuit lisztkeverék
20 dkg Nutriversum bagett lisztkeverék
3 dkg Nutriversum Vegan Pro - marcipán
3 dkg édesítő (1:4)
1 cs sütőpor
4 dl víz
15 dkg meggy
5 dkg Nutriversum Protein crunchy - étcsokis
2 dkg útifűmaghéj
1 ek citromlé
Krém:
10 dkg Nutriversum Vegan Pro - sós karamellás
10 dkg Nutriversum Kesudióvaj
2,5 dkg Nutriversum Vegan Pro - marcipános
2 dl cukormentes növényi tejszín
ízlés szerint édesítő
+ Nutriversum Protein crunchy - étcsokis
Elkészítés:
A piskótához a száraz alapanyagokat egy tálban alaposan össze keverjük, majd hozzáadjuk a meggyet és a protein crinchyt, elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet, majd alaposan kikeverjük.
Egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük a masszát, elegyengetjük benne, majd 180 fokos sütőben kb. 35-45 perc alatt megsütjük.
A krémhez az alapanyagkat egy tálban alaposan kikeverjük, majd ha meghűlt a piskóta, akkor eloszlatjuk rajta, majd megszórjuk a tetejét protein crunchyval.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése