Hozzávalók:
20 dkg barna rizsliszt
12,5 dkg köles liszt
7,5 dkg tápióka keményítő
7,5 dkg Nutriversum Vegan Pro - vaníliás
3 dkg útifűmaghéj őrlemény
4 dkg édesítő (1:4)
4,3 dl növényi tej
2 ek citromlé
Töltelék:
1 üv Nutriversum dióvaj
1 üv Nutriversum kesudió krém
ízlés szerint édesítő
5 dkg Nutriversum Vegan pro - vaníliás
kb. 1,25 dl növényi tejszín
+ olaj a kenéshez
+ barna riszliszt a nyújtáshoz
Elkészítés:
A tölteléket alaposan kikeverjük.
A tészta száraz alapanyagait egy tálba tesszük, alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és jól összedolgozzuk.
Majd barna rizslisztes lapon jól átdolgozzuk, majd kinyújtjuk.
Megkenjük a töltelékkel, majd két hosszanti szélét ráhajtjuk, majd feltekerjük.
Egy sütőpapírral bélelt kenyérformába tesszük, tetejét olajjal vékonyan lekenjük, majd 180 fokon kb. 40-50 perc alatt megsütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése