2013. október 6., vasárnap

ZÖLDSÉGES HAJDINA (GLUTÉN,LAKTÓZ ÉS CUKORMENTES)


Tápanyagérték 100 gr-ban:
kcal: 137,94
feh: 3,62
ch: 19,62
zsír: 6,17

Hozzávalók:
200 gr hajdina
50 gr kókuszolaj
1 doboz konzerv kukorica
10 dkg répa

petrezselyem

reszelt sajt - laktózmentes (pannóniát is lehet használni)

Elkészítés:
A répát megpucoljuk,megmossuk és lereszeljük.
A kókuszolajon a hajdinát félig megpirítjuk,majd hozzá adjuk a répát és a kukoricát, azokkal is össze pirítjuk.
Felöntjük vízzel, majd szép lassan pároljuk, ha a víz majdnem elpárolgott róla, akkor hozzá adjuk a sót és petrezselymet.
Majd teljesen puhára főzzük.
Reszelt sajttal megszórjuk a tetejét és tálaljuk.
Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése