2014. február 18., kedd

MANDARINOS NARANCSOS TÚRÓTORTA (GLUTÉN,LAKTÓZ ÉS CUKORMENTES)







Hozzávalók:
Piskóta:
3 db tojás
2 ek kókuszliszt
2 ek mester család süteményliszt
1 cs sütőpor
1 dl víz
édesítő

Krém:
30 dkg túró – laktózmentes
10 dkg krémsajt – laktózmentes
édesítő
reszelt citromhéj
2 db mandarin
1 db narancs
2 dl tejszín – laktózmentes
2 db zselatin

Díszítés:
mandula
mandarin
Elkészítés:
A piskóta hozzávalóit alaposan kikeverjük, majd előmelegített sütőben kb. 25 perc alatt 180 fokon megsütjük. (tűpróba)
A krém hozzávalóit össze turmixoljuk, de a zselatin a legvégén adjuk hozzá.
Ha kihűlt a piskóta, kettévágjuk, megtöltjük, a tetejére is, majd betesszük a hűtőbe egy éjszakára, másnap a maradék krémmel a széleit körbekenjük és díszítjük.
Jó étvágyat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése