2014. szeptember 20., szombat

LENCSEFŐZELÉS SAJTOS FASÍRT GOLYÓKKAL (GLUTÉN,TEJ,SZÓJA,CUKORMENTES)



Alapanyagok:
Ételallergia Abc

Hozzávalók:
50 dkg lencse
bors
pirospaprika
fokhagyma
2 db hagyma
3-4 babérlevél, vagy őrlemény
2 dl kókuszkrém
2 ek Nutri Free Mix per pane
olaj


Elkészítés:

A lencsét egy éjjelre beáztatjuk.
Másnap, a hagymát megpucoljuk, megpároljuk kis olajon, majd az előzőleg beáztatott lencsét hozzáadjuk, kis vízzel felöntjük, fűszerezzük.
Addig főzzük, míg puha nem lesz a lencse, majd botmixerrel aprítjuk, nem kell az egészet.
A kókuszkrémet összekeverjük a liszttel, majd kiveszünk a lencséből, kikeverjük, majd visszaöntjük bele.
Sűrűsödésig kevergetjük.

Fasírt

Hozzávalók:
50 dkg darált hús
20 dkg növényi sajt
bors
hagyma
fokhagyma
pirospaprika
2 db tojás

olaj a sütéshez

Elkészítés:
A hagymát megpucoljuk, megmossuk, majd feldaraboljuk, a sajtot lereszeljük, majd egy tálban mindent alaposan összekeverünk.
Kis golyókat formázunk és forró olajban kisütjük.

Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése