2014. szeptember 7., vasárnap

MAZSOLÁS TÚRÓTORTA (GLUTÉN,LAKTÓZ,CUKOR,SZÓJAMENTES, SZÉNHIDRÁTCSÖKKENTETT)



Alapanyagok:
Ételallergia Abc

Hozzávalók:
3 db tojás
édesítő (ha szükséges)
0,5 cs sütőpor
2 ek mézpótló
10 dkg dió
Krém:
45 dkg laktózmentes túró
zselatin
2 ek mézpótló
édesítő (ha szükséges)
vaníliaaroma

Elkészítés:
A piskóta hozzávalóit összeturmixoljuk, majd előmelegített sütőben 180 fokon légkeverésen kb 25 perc alatt csatos formában megsütjük.
A krém hozzávalóit is turmixoljuk, a mazsolát a végén keverjük bele,majd ha a piskóta kihűlt, akkor ráöntjük.
Majd betesszük egy éjjelre a hűtőbe.
Másnap csokiszósszal , szőlővel díszítjük.

Jó étvágyat!









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése