2015. március 8., vasárnap

GESZTENYÉS-CSOKIS TEKERCS (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)



Alapanyagok:
Ételallergia Abc



Hozzávalók:
5 db tojás
4 ek gluténmentes lisztkeverék
édesítő
1 cs sütőpor vagy 1 késhegynyi szódabikarbóna
1 ek útifűmaghéj
1 ek cukrozatlan kakaópor
2.3 ek víz
Töltelék:
1 cs (25 dkg ) cukrozatlan gesztenyemassza
édesítő
5 ek házi kókusztej
Elkészítés:
A piskóta hozzávalóit összeturmixoljuk, majd sütőpapíros tepsire tesszük, kb 15-20 perc alatt megsütjük egy nagy téglalappá, majd míg forró, konyharuha segítségével feltekerjük, és így hagyjuk kihűlni.
A gesztenyemasszát kikeverjük a tejjel és édesítővel (lehet tenni bele rumaromát is), majd ha kihűlt a piskóta, akkor megkenjük vele.
Visszatekerjük, és házi csokit teszünk a tetejére.

Majd hagyjuk egy éjjelt összeállni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése