2016. január 15., péntek

ÉDESBURGONYAPÜRÉ ALMÁVAL TÖLTÖTT SZERECSENDIÓS CSIRKÉVEL (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)


Hozzávalók:
1 egész csirkemell
2 db alma
10 dkg lurpak vaj / növényi margarin

szerecsendió
1 db édesburgonya
2 db burgonya
+ 10 dkg lurpak vaj / növényi margarin a burgonyához
1 dl kókusztej - Alpro

Elkészítés:
A csirkemellet alaposan megmossuk, majd felszeleteljük.
Az almát megmossuk, megpucoljuk, felszeleteljük.
A burgonyákat megpucoljuk, megmossuk felszeleteljük és sós vízben feltesszük főni, ha megfőtt, akkor a vajjal / margarinnal és tejjel botmixerezzük.
A csirkét kiterítjük, bele teszünk alma darabot, majd egy darab vajat / margarint, megtűzzük fogpiszkálóval, majd egy sütőpapíros tepsibe tesszük, megszórjuk sóval őket, szerecsendióval, majd letakarjuk alufóliával, 180 fokra előmelegített sütőben kb 40 percet sütjük így, majd levesszük róla az alufóliát és aranybarnásra sütjük.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése