2016. január 27., szerda

ZÖLDSÉGES RAKOTT KARFIOL (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)




Hozzávalók:
1 fej karfiol
50 dkg darált hús (nálam pulyka volt)

bors
pirospaprika
1 fej hagyma
olaj
0,5 kg zöldség keverék (nálam fagyasztott volt)
2,5 dl kókuszkrém - Alpro
2 db tojás
olaj

Elkészítés:
A karfiolt előfőzzük.
A hagymát megpucoljuk, megmossuk, feldaraboljuk, olajon megpirítjuk, majd fűszerezzük és hozzá adjuk a darált húst.
A Zöldséget megpároljuk.
Fogunk egy jénait (vagy vaslábas - én abba tettem), alulra tesszük a karfiolt, rátesszük a darált húst, majd a párolt zöldséget.
A kókuszkrémmel kikeverjük a tojásokat, majd beborítjuk vele a zöldséges húst.
180 fokra előmelegített sütőben kb 25-30 percig össze sütjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése