2016. január 24., vasárnap

PIZZÁS CSIGA (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)



Hozzávalók:
35 dkg Mester kenyérliszt
10 dkg Mester tésztaliszt
1 cs porélesztő
3 dkg növényi margarin

2,5 ek olaj
4,5 dl víz

+ kókusztej a kenéshez (tojás fogyasztók felvert tojással)
+ bármi amivel szeretnénk megtölteni

Elkészítés:
Az összes alapanyagot alaposan összedolgozzuk, majd kelesztjük egy órát.
Majd lisztezett lapon nyújtjuk, megkenjük ketchuppal, ráteszünk sonkát és zöldségeket, feltekerjük, majd felszeleteljük.
Megkenjük kókusztejjel (vagy  felvert tojással - tojás fogyasztók), majd 180 fokon kb 20-25 perc alatt aranybarnára sütjük.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése