Alapanyagok:
Hozzávalók:
4 db tojás
édesítő
0,5 ek cukrozatlan kakaópor
0,5 ek cukrozatlan kakaópor
1 cs sütőpor
2 ek kókuszliszt
0,5-1 dl víz
Krém:
10 dk túró laktózmentes vagy Totu
2 db őszibarack
Házi csoki
Elkészítés:
A piskóta hozzávalóit összeturmixoljuk, majd sütőpapíros
tepsire tesszük, elkenjük négyzet alakba, majd előmelegített sütőben kb 20 perc
alatt megsütjük, majd még forrón feltekerjük.
A krém hozzávalóit összeturmixoljuk, majd megkenjük a már
kihűlt piskótát, feltekerjük, hagyjuk összeállni, majd házi csokit teszünk a
külsejére.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése