Alapanyagok:
Ételallergia Abc
Hozzávalók:
2 db tojás
2 ek mandulaliszt
2 ek kókuszliszt
1 ek utifűmaghéj
2 ek kókusztejpor
édesítő
+ annyi víz amennyit felvesz
Töltelékhez.
10 dkg túró vagy totu
édesítő
vanília aroma
2 ek kókuszkrém
ribizli
Elkészítés:
A tésztához az alapanyagokat kidolgozzuk, majd nagyobb
szilikon formákba nyomkodjuk, hogy kosárkát kapjunk.
A töltelékhez a túrót vagy totut kikeverjük a ribizlin kívül
a többi alapanyaggal.
A ribizlit turmixoljuk (pár szemet hagyunk).
A kosárkákat 180 fokon kb 15-20 perc alatt megsütjük, de
sütés előtt szurkáljuk meg az alja részét.
Majd ha kihűltek pár szem ribizlit teszünk bele, majd
túrókrémet, majd jön a turmixolt ribizli.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése