Alapanyagok:
Ételallergia Abc
Hozzávalók:
4 db tojás
édesítő
3 ek Barbara gl mentes lisztkeverék
1 cs sütőpr
3 ek mandula forgács
Krém:
1 cs gl mentes vaníliás pudingpor
2,5 dl mandulatej
édesítő
2 ek kókuszreszelék
Elkészítés:
A piskótához az alapanyagokat összeturmixoljuk, majd előmelegített sütőben 180 fokon kb. 20 perc alatt megsütjük.
A piskótához az alapanyagokat összeturmixoljuk, majd előmelegített sütőben 180 fokon kb. 20 perc alatt megsütjük.
A krémhez a pudingot megfőzzük, közben a kókuszreszeléket is
belekeverjük.
Majd a kissé meghűlt muffinokra tesszük, megszórjuk
kókuszreszelékkel és mandulaforgáccsal.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése