Hozzávalók:
17,5 dkg Barna rizsliszt
12,5 dkg Tápióka keményítő
10 dkg Köles liszt
5 dkg Mandulaliszt (Naturbit)
1 cs sütőpor
3 dkg édesítő (1:4)
1,5 dl rizstejszín
2,2 dkg útifűmaghéj
3 db alma apró kockákra vágva
2 ek citromlé
kb 3 dl víz
+ 1 db alma cikkekre vágva
+ olaj a kenéshez
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban összekeverjük, majd belekeverjük az almát, végül a nedves alapanyagokat.
Kicsit hagyjuk állni.
Majd sütőpapírral kibélelt 18 cm - es formába tesszük.
Olajjal vékonyan lekenjük, majd az alma cikkeket ráhelyezzük.
180 fokos sütőben kb. 45-50 perc alatt megsütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése