2020. október 13., kedd

Dupla csokis kuglóf (glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes, vegán )


Hozzávalók:

30 dkg Barna rizsliszt

7,5 dkg Köles liszt

8 dkg Mandulaliszt (Naturbit)

1 cs sütőpor

3 ek édesítő (1:4)

13,5 dkg Tápióka keményítő

3 dkg útifűmaghéj

16 dkg meggy

1 tábla White Delight fehér csokoládé (vegán)

1 tábla White Delight tejcsokoládé (vegán)

4 dl víz

2 ek citromlé



Elkészítés:

A csokoládékat összetörjük, majd az összes alapanyaggal együtt alaposan kikeverjük.

Kiolajozott kuglóf formába tesszük, majd 180 fokon kb 40-45 perc alatt megsütjük.







 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése