Hozzávalók:
Piskóta:
20 dkg barna rizsliszt
10 dkg tápióka keményítő
10 dkg köles liszt
3 dkg útifűmaghéj
1 tábla Health Market Milkless Delight kókusztejes csokoládé (glutén és cukormentes) - olvasztva
2,5 dkg holland kakaópor
1 cs sütőpor
5 dl víz
2 ek citromlé
4 ek édesítő (1:4)
Krém:
2 tábla Health Market Milkless Delight kókusztejes csokoládé (glutén és cukormentes) - olvasztva
1 üveg Health Market mandulakrém (glutén,cukormentes,vegán)
Elkészítés:
A piskótához a száraz anyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk az olvasztott csokit, vizet és citromlevet. Alaposan kikeverjük, majd egy 18 cm - es torta formába tesszük.
180 fokon kb. 45-50 perc alatt megsütjük.
A krémhez a csokit és a mandulakrémet kikeverjük (ízlés szerint édesíthetjük még).
Ha meghűlt a piskóta, ketté (aki akarja 3-ba is vághatja), majd megkenjük a krémmel a lapokat, egymásba tesszük, és a maradék krémmel bevonjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése