Hozzávalók:
Piskóta:
30 dkg Nutriversum Biscuit lisztkeverék
4 dkg édesítő (1:4)
5g sütőpor
4 dkg Nutriversum Vegan Pro - banános
4,2 dl növényi tej
Töltelék:
2 dl cukormentes növényi tejszín - felverhető
3 dkg Nutriversum Vegan Pro - sós karamellás
Szóráshoz Nutriversum Protein Crunchy - étcsokoládés
+ porédesítő a szóráshoz
Elkészítés:
A piskótához a száraz alapanyagokat elkeverjük, hozzáadjuk a növényi tejet és alaposan kikeverjük.
Egy nagy tepsit sütőpapírral kibélelünk, majd a masszát eloszlatjuk benne.
180 fokon kb. 25-30 perc alatt megsütjük.
Majd forrón egy konyharuha segítségével feltekerjük, és hagyjuk kihűlni.
A krémhez a tejszínt kemény habbá verjük, majd belekeverjük a sós-karamellás port.
Ha meghűlt a piskóta akkor megtöltjük a krémmel és megszórjuk a protein crunchyval, majd feltekerjük.
Porédesítővel megszórva tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése