Hozzávalók:
20 dkg barna rizsliszt
5 dkg köles liszt
10 dkg tápióka keményítő
1 dkg Viva Natura Hibiszkuszvirág por
1 dkg Viva Natura univerzális növényi komplex
1 cs sütőpor
2,5 dkg útifűmaghéj
4 dkg édesítő (1:4)
5 dkg holland kakaópor
12,5 dkg olvasztott gluténmentes - cukormentes - vegán csokoládé
4 dl növényi tej
1 ek citromlé
Elkészítés:
Egy tálban a aszáraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk az olvasztott csokit, elkeverjük, majd hozzáadjuk a növényi tejet és a citromlevet és alaposan összekeverjük.
Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a masszát és 180 fokos sütőben kb. 25-30 perc alatt megsütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése