2013. augusztus 25., vasárnap

BANÁNOS GESZTENYEGOLYÓK (GLUTÉN, LAKTÓZ ÉS CUKORMENTES)

Hozzávalók:
25  dkg gesztenyemassza - cukormentes
20 g utifűmaghéj
2 db kisebb banán
2 dl tejszín - laktózmentes (magic milk)
ízlés szerint édesítő
rumaroma

Forgatni:
10 dkg  mogyorós csokoládé - glutén,laktóz, cukormentes - a legjobb a házi csoki
1 ek vaj - laktózmentes
4 ek tejszín - laktómentes (magic milk)

Elkészítés:
A hozzávalókat alaposan össze turmixoljuk, majd betesszük a hűtőbe 3-4 órára.
Ha letelt az idő, akkor golyókat formálunk belőle vizes kézzel, majd a csokoládét a vajjal és tejszínnel felolvasztjuk, majd bele forgatjuk a golyókat és rácsra tesszük.
Betesszük a hűtőbe, hogy jól lehűljön és a csoki megdermedjen rajta.
Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése