2014. március 27., csütörtök

CSOKIHABOS MUFFINOK (GLUTÉN, LAKTÓZ ÉS CUKORMENTES)


Hozzávalók:
3 db tojás (nagy)
édesítő
2 ek olvasztott vaj – laktózmentes
2 ek púpos szezámmag liszt
2 ek púpos gl mentes liszt (barbara)
1 kk szódabikarbóna

4 dl tejszín – laktózmentes
1 ek kakaópor – cukrozatlan
édesítő

csokikocka

Elkészítés:
A muffin alap hozzávalóit alaposan kikeverjük robotgéppel, majd muffin formákba öntjük és előmelegített sütőben 180 fokon kb. 25 perc alatt megsütjük.
A tejszínt felverjük kemény habbá, majd beletesszük az édesítőt és a kakaóport, avval is elkeverjük.
Majd ha a muffin megsült és kihűlt , kettévágjuk kiszedjük a belsejét, azt belekeverjük a habba, majd a piskótás habbal megtöltjük őket.
A tetejére is teszünk habot és csoki kockával díszítjük.
Jó étvágyat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése