2014. március 1., szombat

PIZZA TÚRÓVAL (GLUTÉN, LAKTÓZ ÉS CUKORMENTES)


A liszteket és szilikon formákat itt tudjátok beszerezni:
http://etelallergiaabc.boltaneten.hu/

Hozzávalók:
10 dkg pizzaliszt – mester család
15 dkg túró – laktózmentes
8 dkg kókuszliszt
1 cs sütőpor
1 db tojás
Tetejére:
Bármi amit szeretünk, én most házi kolbászt tettem és gl, lm szalámit, kukoricát, lm sajtot.
Ne felejtsétek, ha szalámit vesztek a csomagolást nézzétek meg, hogy fel legyen tüntetve, hogy ételallergiások fogyaszthatják, illetve a kolbászból legjobb a házi.

Elkészítés:
A pizza alap lapjának hozzávalóit alaposan kikeverjük, robotgéppel a legjobb, majd kerek szilikon formába tesszük, vizes kézzel el egyengetjük, majd elősütjük 180 fokon kb. 5-10 percig.
Majd jöhet a fűszeres paradicsomszósz és feltétek, majd visszatéve még kb. 15 percig sütjük.


Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése