2014. augusztus 23., szombat

5 PERCES MIKRÓS DIÓS KRÉMES (GLUTÉN,TEJ,SZÓJA,CUKORMENTES)



Alapanyagok:
Ételallergia Abc

Hozzávalók:
4 db tojás
0,5 cs sütőpor vagy 1késhegynyi szódabikarbóna
3,5 ek darált dió
2,5 ek Barbara gl mentes lisztkeverék
édesítő
2-3 ek víz
Krém:
2 dl kókuszkrém
annyi édesített darált dió,amennyiből közepesen sűrű krémet készítünk

Elkészítés:
A tészta hozzávalóit alaposan kikeverjük, majd egy szilikon formába öntjük és 4-5 perc alatt a mikróban megsütjük.
Közben a krémet kikeverjük, és ha kész a piskóta, és némileg meghűlt, akkor rátesszük a tetejére.
Jó étvágyat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése