Alapanyagok:
Ételallergia Abc
Hozzávalók:
50 dkg
Farmo low protein lisztkeverék (ez)
25 dkg
növényi vaj
2 db
tojás
2 ek
kókuszkrém
édesítő
1 cs
sütőpor
3 db
körte
fahéj
2 ek
mézpótló
Elkészítés:
A
tészta hozzávalóit alaposan kidolgozzuk, majd egy kilisztezett deszkán
átgyúrjuk.
Kettévesszük,
az egyik felét kör alakba kinyújtjuk, majd egy piteformába tesszük,
megszurkáljuk, majd előmelegített sütőben 180 fokon elősütjük.
A
körtét megmossuk, megpucoljuk, feldaraboljuk és a mézpótlóval és fahéjjal
kikeverjük.
Rátesszük
a félig sült tésztára, majd a másik fél tésztát is kinyújtjuk, majd rátesszük a
körtére.
Megkenjük
tojással, majd megszurkáljuk.
Visszatesszük
a sütőbe és kb 15-20 percig sütjük.
Jó
étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése