2014. augusztus 20., szerda

GESZTENYÉS TEKERCS (GLUTÉN,TEJ,CUKORMENTES)



Alapanyagok:
Ételallergia abc

Hozzávalók:
1 cs porélesztő
2 db tojás
7 dkg vaj
¾  ek Dia Édes 1:12 folyékony édesítő
kb. 2 dl víz
csipet só
2 ek cukrozatlan kakaópor

Töltelék:
nyírfacukor
2 cs natúr gesztenyemassza
4-5 ek rizstej
rumaroma
pici olaj

+1 tojás a kenéshez

Elkészítés:
A tészta hozzávalóit alaposan kidolgozom, majd hagyom 1 órát kelni.
Majd utána kilisztezett deszkára teszem, kinyújtom, megkenem nagyon vékonyan olajjal, megszórom nyírfacukorral.
A gesztenyemasszát kikeverem az aromával és "tejjel", majd rákenem a kinyújtott édesítet lapra.
Feltekerem, megkenem tojással, majd felvagdosom.
Sütőpapíros tepsire rakom, átkenem a tetejét is, és előmelegített sütőben kb 25-30 perc alatt megsütöm.
Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése