2014. november 12., szerda
ALMÁS - DIÓS MUFFIN (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES,SZÉNHIDRÁT CSÖKKENTETT)
Alapanyagok:
Ételallergia Abc
Hozzávalók:
3 db alma
4 db tojás
5 ek mandulaliszt (itt találod)
1,5 ek útifűmaghéj (itt találod)
4 marék dió
mézpótló vagy méz
mézeskalács fűszer
fahéj
Elkészítés:
Az almát megmossuk, megpucoljuk, lereszeljük, majd a mézzel és fűszerekkel együtt megpároljuk.
Ha kihűlt, akkor az összes hozzávalóval együtt összeturmixoljuk, majd szilikon muffin formákba tesszük.
180 fokra előmelegített sütőben kb 25-30 perc alatt megsütjük.
Jó étvágyat!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése