2014. november 6., csütörtök
FŐZÖTT ZSÖMLE (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)
Alapanyagok:
Ételallergia Abc
Hozzávalók:
50 dkg Nutri free mix per pane (itt találod)
5 dl víz
1,5 ek útifűmaghéj (itt találod)
só
2,5 dkg budafoki élesztő
1 ek olaj
Elkészítés:
Az élesztőt felfuttatjuk a vízben, majd az összes alapanyaggal együtt alaposan kidolgozzuk, majd egy órát kelesztjük.
Vizet felteszünk forrni, majd zsömléket formázunk, és 30 másodperce a lobogó vízbe dobjuk.
Majd sütőpapíros tepsire tesszük és 190 fokon kb 40 perc alatt megsütjük.
Jó étvágyat!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése