2014. november 4., kedd

AMARÁNTOS KENYÉR (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES,SZÉNHIDRÁT CSÖKKENTETT)



Alapanyagok:
Ételallergia Abc

Hozzávalók:
4 db tojás

1 késh szódabikarbóna
50 lenmagliszt (itt találod)
50 gr szezámmag liszt (itt találod)
2 ek útifűmaghéj (itt találod)
50 dkg amaránt liszt (itt találod)
kb 1-2 dl víz

Tetejére:
puffasztott amaránt (itt találod)

Elkészítés:
A tojásokat kikeverjük, és az összes alapanyagot hozzá adjuk, és jók elkeverjük, akár kézzel is átgyúrjuk.
Hagyjuk 10 percet pihenni, majd szilikon kenyér formába tesszük (ebbe), megszórjuk a tetejét puffasztott amaránttal, és 200 fokon kb 35-40 perc alatt megsütjük.

Jó étvágyat!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése