2014. november 19., szerda

EXTRA CSOKIS BOUNTY TEKERCS (GLUTÉN,TEJ,CUOR,SZÓJAMENTES, SZÉNHIDRÁT CSÖKKENTETT)





Alapanyagok:
Ételallergia Abc

Hozzávalók:
Piskóta:
6 db tojás
2 ek Nutri Free mix per pane (itt találod)
4 ek kókuszliszt (itt találod)
1 ek útifűmaghéj (itt találod)
édesítő
1 cs sütőpor
0,5 dl víz

Krém:
2 dl kókusztej
2 dl víz
1 cs csokoládés pudingpor (haas)
édesítő
15 dkg liga margarin
10 dkg kókuszreszelék
2,5 ek kókuszliszt
1 dl kókuszkrém (itt találod)

Elkészítés:
A piskóta hozzávalóit alaposan kikeverjük, vagy összeturmixoljuk, majd sütőpapírra kenjük, és kb 15 perc alatt megsütjük, majd még forrón feltekerjük.
A pudingot megfőzzük, majd hozzá keverjük a margarint, kókuszkrémet, majd kókuszreszeléket , és kókuszlisztet.
Kissé hagyjuk meghűlni, majd a tekercsbe töltjük, házi csokit kenünk rá és megszórjuk kókuszreszelékkel.
Pár órára a hűtőbe tesszük, hogy jól össze álljon.
Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése